mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #1 Merhaba, blogger'da iletişim formu ekleyeceğim. İletişim.html diye yeni bir sayfa oluşturdum. Fakat içerisine iletişim formunu nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. İçine girdiğimde "Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok" yazıyor. Nasıl ekleyebilirim?
Merhaba, blogger'da iletişim formu ekleyeceğim. İletişim.html diye yeni bir sayfa oluşturdum. Fakat içerisine iletişim formunu nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. İçine girdiğimde "Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok" yazıyor. Nasıl ekleyebilirim?
6 60993 Hectopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 257 Makaleler 2 Çözümler 1 24 Ocak 2016 #2 Blogger İletişim Formunu Sabit Sayfaya Ekleme ~ Blog ipuçları ve kod Dünyası Bu yazı sana yardımcı olacaktır.
Blogger İletişim Formunu Sabit Sayfaya Ekleme ~ Blog ipuçları ve kod Dünyası Bu yazı sana yardımcı olacaktır.
mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #3 Teşekkürler.
neumann Hectopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Telekominikasyon 26 Nisan 2016 #4 Jotform kullanarak orada istediğin şablonla iletişim formunu oluşturup blog sayfana ekleyebilirsin. İletişim mesajları otomatik mail adresine gelir.
Jotform kullanarak orada istediğin şablonla iletişim formunu oluşturup blog sayfana ekleyebilirsin. İletişim mesajları otomatik mail adresine gelir.