cowgirl Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 294 29 Aralık 2024 #1 Twitter'da blogspot linkine tıkladım. Sekme açılıp geri kapandı ve ardından bilgisayar kendi kendie takılmaya, anlık donmalar yaşamya başladı. Malwarebytes ve Windows Defender ile tarama yaptım. Herhangi bir sonuç çıkmadı.
Twitter'da blogspot linkine tıkladım. Sekme açılıp geri kapandı ve ardından bilgisayar kendi kendie takılmaya, anlık donmalar yaşamya başladı. Malwarebytes ve Windows Defender ile tarama yaptım. Herhangi bir sonuç çıkmadı.
yagmurr11 Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Ocak 2025 #2 Aynısını yasadım hocam sonuç nedir bulasmıs mı?
cowgirl Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 294 23 Ocak 2025 #3 yagmurr11 dedi: Aynısını yasadım hocam sonuç nedir bulasmıs mı? Genişletmek için tıkla... direkt format at değerli bir şeyini kaybetmeden.
yagmurr11 dedi: Aynısını yasadım hocam sonuç nedir bulasmıs mı? Genişletmek için tıkla... direkt format at değerli bir şeyini kaybetmeden.
F fanki55 Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #4 Hocam mobilde tıkladım site yüklenmedi yalnız. Siz sorunu çözebildiniz mi? yagmurr11 dedi: Aynısını yasadım hocam sonuç nedir bulasmıs mı? Genişletmek için tıkla... cowgirl dedi: direkt format at değerli bir şeyini kaybetmeden. Genişletmek için tıkla...
Hocam mobilde tıkladım site yüklenmedi yalnız. Siz sorunu çözebildiniz mi? yagmurr11 dedi: Aynısını yasadım hocam sonuç nedir bulasmıs mı? Genişletmek için tıkla... cowgirl dedi: direkt format at değerli bir şeyini kaybetmeden. Genişletmek için tıkla...