Arkadaşlar merhaba, bir forumda yazılan bilgilere göre blogspot üzerinde kendi forumumu açmayı deniyorum. Fakat bir türlü başarabilmiş değilim.
Forumu blogspot üzerine bağlamak için bakmış olduğum adamın yazdıkları şunlar:
There are many people's here already suggested a few options.
But this One is more powerful and modern.
Follow the steps to install the following:
GO to
Free Flarum
And register with your email address and enter the subdomain of your forum.
Whoa! Your forum is ready!
Now, ıf you have a Custom domain, you can add it by going to
freeflarum.com/settings
And following the instructions.
Without Custom domain your forum would look like
forum.freeflarum.com
But if you have Custom domain you will get it like
forum.yourdomain.com
If you want to add it to your
blogspot.com
Subdomain, then just add a page and add the following code to your page:
- <İframe src="your-forum-domaın" width="360" height="720"></iframe>
Replace the your-forum-domaın with the actual domain of your forum.
// Aynı şekilde freeflarum kullanarak kendime bir forum domain linki açtım ve bunu blogspot üzerinde açmış olduğum bloğumda page HTML açarak içerisine altta vermiş olduğu kodu kullanarak domain linkimi yapıştırdım.
Fakat pek de sonuç alamadım. Sanki blogumun temasını bir gönderi içerisinde kopyalamış gibi gözüküyor. Aynı şekilde arama butonunu vs kullanabiliyorum.
Veya Wix.com kullanarak kendime bir forum sitesi hazırlasam aynı şekilde blogspot üzerinde kullandığım temayla. Wix üzerinde kullandığım temanın kodlarını alsam aynı şekilde blogspot üzerine yapıştırsam yine aynı şekilde wix.com'un arayüzünü görecektir. O şekilde olur mu bir blogspot websayfasının aynı şekilde arayüzünün kodlarını kopyalayıp blogspot üzerinden siteyi kopyalamıştım. İçeriklerini silip kendime göre düzenlemiştim. Fakat istediğim şey forum olacağı için bir profil domainine ihtiyacım var. Kullanıcılar profil açabilsin özelleştirebilsin istiyorum. Kendi istedikleri konuları açabilsinler istiyorum aynı şekilde tehnopat forum gibi. Fakat domain linki almak yerine bir blog sitesini forum sitesi olarak kullanmak istiyorum.