Bloke olan kart nasıl açtırılır?

StickMans

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 2-3 hafta önce Ziraat'ın bankasına gidip velim ile beraber imza onaylı ziraatbank kartı istedim ve 3-4 gün sonra evime geldi fakat ben kart gelmeden önce Ziraat Mobil uygulamasını indirip 3 kez hatalı şifre girdim müşteri hizmetlerini arayınca kartınız blokeli deyip üstüme kapatıyorlar ben bu blokeyi nasıl açacağım?

Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 2-3 hafta önce Ziraat'ın bankasına gidip velim ile beraber imza onaylı ziraatbank kartı istedim ve 3-4 gün sonra evime geldi fakat ben kart gelmeden önce Ziraat Mobil uygulamasını indirip 3 kez hatalı şifre girdim müşteri hizmetlerini arayınca kartınız blokeli deyip üstüme kapatıyorlar ben bu blokeyi nasıl açacağım?

İmza attığın Veli'nin müşteri hizmetlerini araması gerekiyor. Ama bloke olan kartlar hatırladığım kadarıyla imza atan velinle beraber bankaya gidip açtırabilirsin diye biliyorum.

Merhaba, velinizle beraber bankanın şubesine gitmelisiniz. En hızlı ve kesin çözüm, kartı aldığınız şubeye gitmektir. Yanınızda kimliğiniz ve kartınızla, veliniz ile birlikte şubeye giderek durumu açıklayabilirsiniz. Bankacı, gerekli işlemleri yaparak kartının blokesini kaldıracaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı