Bloke olmuş Amazon hesabı siparişleri iptal olur mu?

Lucy

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, henüz birkaç saat önce Amazon üzerinden yanlışlıkla, birini hiç farketmeden biri İngiltereden olmak üzere 2 kez sipariş verdim. Fark ettiğimde iptal etmek isterken, kredi kartımın son kullanma tarihini yanlış girerek hesabımı bloke ettim. Bu durumda verilen siparişler onaylanır mı?. Benim için çok yüksek bir miktar olduğu için korkutuyor. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişim kurmaya çalıştım ancak, sesim konusunda sorun yaşadığım için sağlıklı bir şekilde iletişim kuramadım. Daha önce benzer bir sorun yaşayan var ise cevaplayabilir mi?.

Hesap bloke oldugunda Amazon size kisa sure icerisinde bir e-posta gondererek hesabin gercekten size sahip oldugunu teyit etmek icin sizin kimlik goruntunuz ve son 3 ay icerisinde adiniza ve adresiniza ait bir fatura talep edebiliyor. Bende de kredi karti ile ilgili benzer bir durum olmustu, Direkt e-posta olarak bunlari istediler.

Amazon`un iletisim e-posta adresi bulabildiyseniz durumu bir de oradan anlatmayi deneyin. Surec belki biraz olsun hizlanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…