M Mustafa_2022 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Hesap açmaya çalıştığımda hesabı açıyorum ve Gmail'ime bir kod geliyor o kodu doğru bir şekilde yazıyorum. Ardından "account error (27)" hatası geliyor çözümü nedir? Dosya Ekleri resim_2022-05-04_000907075.png 9,5 KB · Görüntüleme: 279
Hesap açmaya çalıştığımda hesabı açıyorum ve Gmail'ime bir kod geliyor o kodu doğru bir şekilde yazıyorum. Ardından "account error (27)" hatası geliyor çözümü nedir?
Çözüm M M Mustafa_2022 4 Mayıs 2022 reptile dedi: Hesabı bir kere Steam'e bağladıktan sonra tekrar bağlayamazsınız zaten. Şu an aldığınız hata kodu 27 mi yoksa 29 mu? Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim. Steam hesabımı değiştirip denedim ve oldu.
reptile dedi: Hesabı bir kere Steam'e bağladıktan sonra tekrar bağlayamazsınız zaten. Şu an aldığınız hata kodu 27 mi yoksa 29 mu? Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkür ederim. Steam hesabımı değiştirip denedim ve oldu.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.497 Çözümler 776 4 Haziran 2022 #11 Figo dedi: çözüme tam olarak nasıl ulaştınız? Genişletmek için tıkla... Mustafa_2022 dedi: Steam hesabımı değiştirip denedim ve oldu. Genişletmek için tıkla... Hesap degistirerek. Artı 0 Eksi
Figo dedi: çözüme tam olarak nasıl ulaştınız? Genişletmek için tıkla... Mustafa_2022 dedi: Steam hesabımı değiştirip denedim ve oldu. Genişletmek için tıkla... Hesap degistirerek.
F Figo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #12 reptile dedi: Hesap degistirerek. Genişletmek için tıkla... Steam hesabımı değiştirdim fakat olmuyor. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Hesap degistirerek. Genişletmek için tıkla... Steam hesabımı değiştirdim fakat olmuyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.497 Çözümler 776 4 Haziran 2022 #13 Figo dedi: Steam hesabımı değiştirdim fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sayfasında verilen çözüm dışında bir şey bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
Figo dedi: Steam hesabımı değiştirdim fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sayfasında verilen çözüm dışında bir şey bilmiyorum maalesef.