AnOmalY_TR Femtopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #1 Bloody A4Tech A90'ım var ama drag click algılamıyor neden olabilir? (Drag Click yapabiliyorum)
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 22 Mart 2022 #2 AnOmalY_TR dedi: Bloody A4Tech A90'ım var ama drag Click algılamıyor neden olabilir? (drag Click yapabiliyorum) Genişletmek için tıkla... Her farede drag Click sesi geliyor diye drag Click olacak diye bir şey yok. Bu mousesede yapıldığından eminsin değil mi? Artı 0 Eksi
AnOmalY_TR dedi: Bloody A4Tech A90'ım var ama drag Click algılamıyor neden olabilir? (drag Click yapabiliyorum) Genişletmek için tıkla... Her farede drag Click sesi geliyor diye drag Click olacak diye bir şey yok. Bu mousesede yapıldığından eminsin değil mi?
KS KS AnOmalY_TR Femtopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #3 XPLSG dedi: Her farede drag Click sesi geliyor diye drag Click olacak diye bir şey yok. Bu mousesede yapıldığından eminsin değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet eminim internetten bakabilirsin çoğu youtuber yapıyor Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Her farede drag Click sesi geliyor diye drag Click olacak diye bir şey yok. Bu mousesede yapıldığından eminsin değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet eminim internetten bakabilirsin çoğu youtuber yapıyor