Arkadaşlar Bloody A60 kullanıyorum yazılım üzerinden de kontrol ediyorum ama bir türlü ayar tutturamadım. Farenin altında Bloody'nin mouse Pad'i var. Yazılımdan kalibrasyona basınca sizden " Z " yapmanızı istiyor mouse pad üzerinde bitince de yüzeye göre kendisi yapıyor ayarı. Bende sürekli 8 - 9 arası değerleri veriyor. 1080p monitörüm var bu DPI ayarı kaç olmalı? Biraz düşürsem imleç ağır hareket ediyor biraz yükseltince de çok hızlanıyor böyle nasıl anlatayım bilmiyorum ama bazen oyunlar da olsun normal masaüstü işlemler de olsun milisantimlik ilerlemeleri vs yapamıyorum imleç kayıyor çünkü hassasiyet sorunu var bir türlü düzeltemedim bunu. En basit örnek şu olur sanırım. Misal video edit yapıyorum diyorum zaten yapanlar bilirler ufacık çentikler falan olur bunları ayarlarken ya da basılı tutarken falan çok küçük hareketler yapmanız gerekiyor. Ben bunları yapamıyorum mesela sanki mouse kayıyormuş gibi imleç tuhaf davranıyor. Online oyunlarda da bu yüzden kolay kolay vuracağım adamları vuramıyorum ölüyorum hemen. Geçen gün BF4 MP girdim 64 kişilik haritadayım çok basit vuruşları kaçırdım kanser oldum çıktım oyundan. Ne yapabilirim acaba hem yazılım üzerinden hem de Windows'un kendi fare ayarlarından yapmam gereken ayarlar var mı? Forumda illaki Bloody mouse kullanan vardır fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.