Bloody A60 vs Aula SC680

Makaleler
1
Hangisi daha iyi? Amaç rahatlık ve düzgün aim alabilme.

Furylevel Z1 vs Aula SC680 bende böyle bir konu açtım ama yazan olmadı Bloody'i bilmiyorum pek ama Aula ve Fury kullananlar memnun. Bende CS2 için mouse arayışındayım sanırım Aula'yı tercih edeceğim.

Pek yazan olmuyor nedense bu tür konulara. O yüzden genel olarak burada takılmıyorum zaten (forumu kötülemiyorum, hakaret anlamında söylemiyorum).

Son düzenleme:
Hangisi daha iyi? Amaç rahatlık ve düzgün aim alabilme.

Pek yazan olmuyor nedense bu tür konulara. O yüzden genel olarak burada takılmıyorum zaten (forumu kötülemiyorum, hakaret anlamında söylemiyorum).
Asıl bu tür konulara daha çok yazıyorlar hocam forumda ama sizin konuya garip bir şekilde kimse yazmamış.

Sorunuza gelecek olursak bahsettiniz fare bu ise sc680 kalite anlamında çok çok daha üst seviye bir mouse, yani pek kıyaslanabilecek kadar yakın değiller hatta kalite anlamında.

Teşekkür ederim. Ha bir de hayır, önceki konuma da bir kişi dışında kimse gelmemişti. Belkide ben konumu yanlış zamanda öne çıkarıyorumdur, bilmiyorum artık fakat her türlü bazen böyle olabiliyor yani. Türkiye'de çok popüler, adamakıllı forum da yok.

Bazen konular araya kaynıyor nedense bana da olmuştu daha önceden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…