Satılık Bloody A9 Mouse

Y. Emre Doğru

Hectopat
Daha fazla  
3 ay önce smallman.com'dan aldım. Hiçbir sıkıntısı yok, yıpranma yok. Fiyatı uygun tutuyorum, garantisi ise devam ediyor. Ciddi alıcılar mesaj atarsa ürünün resimlerini atabilirim. Yazılımı aktiftir.
-Fiyat : 60 TL.

Ben de smallman.com dan siparis verdim senin tavsiyeni gordum baska bi mesajda daha gelmedi ama satis sebebin ne acaba sence iade mi etmeliyim daha iyi bi mouse onerir misin yeni oldugum icin mesaj atiliyo mu bilmiyorum mecburen burdan yaziyorum

Ben de smallman.com dan siparis verdim senin tavsiyeni gordum baska bi mesajda daha gelmedi ama satis sebebin ne acaba sence iade mi etmeliyim daha iyi bi mouse onerir misin yeni oldugum icin mesaj atiliyo mu bilmiyorum mecburen burdan yaziyorum
Mouse padim aşırı dandik olduğu için mouse rahatça kaymıyor. Mouse pad ise almak istemiyorum. Mouse elime biraz ağır geliyor o yüzden satmak istiyorum. Sevemedim bir türlü.

Mouse padim aşırı dandik olduğu için mouse rahatça kaymıyor. Mouse pad ise almak istemiyorum. Mouse elime biraz ağır geliyor o yüzden satmak istiyorum. Sevemedim bir türlü.
Saglam ama dimi smallman.com guvenilir mi onerir misin ordan almayi a90 almayi dusunuyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…