Anonymous XR Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 643 30 Mart 2017 #1 CS:GO, Infinite Warfare, Outlast gibi oyunlar oynuyorum. Bloody A9 ve A4 Tech XL-750BH arasında kaldım. Sizce hangisi? Son düzenleme: 30 Mart 2017
CS:GO, Infinite Warfare, Outlast gibi oyunlar oynuyorum. Bloody A9 ve A4 Tech XL-750BH arasında kaldım. Sizce hangisi?
gerald13 Megapat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 30 Mart 2017 #2 Anonymous XR dedi: CS:GO, Infinite Warfare, Outlast gibi oyunlar oynuyorum. Bloody A9 ve A4 Tech XL-750BH arasında kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle A9 al fps oyunları için üstelik makro atayabiliyorsun. CS GO da silah kasmama ayarı var. Daha bir sürü ayar var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Crackle sınırsız yapabiliyorsun makro tuşlarını para vermeden.
Anonymous XR dedi: CS:GO, Infinite Warfare, Outlast gibi oyunlar oynuyorum. Bloody A9 ve A4 Tech XL-750BH arasında kaldım. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle A9 al fps oyunları için üstelik makro atayabiliyorsun. CS GO da silah kasmama ayarı var. Daha bir sürü ayar var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Crackle sınırsız yapabiliyorsun makro tuşlarını para vermeden.