Bloody a9 vs Bloody v3

Emre Balıkel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oynayacağım oyun minecraft sizce hangisini alayim jitter da yapacağım kullannanlar yorum yaparsa çok güzel olur.

Bloody v3 tavsiyemdir.Kullanmadım ama cuma günü alacağım.O zaman incelemesini yaparım.

Ben a9 alacağım büyük ihtimalle

Bloody v3 tavsiyemdir.Kullanmadım ama cuma günü alacağım.O zaman incelemesini yaparım.
Niye a9 almiyorsun hem 4000dpi hem metal ayak hem daha güzel ışıkları var hemde parmak yerleri slikon tarzi hos bir yapida niye v3 alacaksın?

4000 dpi kullanacak mısınız ki ? V3 daha iyi özelliklere sahip ve Razer ürünlerine benzediği için daha şık duruyor. Ben Bloody V3 temin edeceğim. Size de tavsiye ederim. Aralarında tek farkın tasarım olduğunu söyleyebilirim.

O konuda bir bilgim yok. Sizin tercihinize kalmış. Tasarımlarına bakarak seçim yapabilirsiniz. Aralarında donanımsal bir fark yok zaten.

3200 dpi bile fazla gelirken 4000 dpi ne işe yarayacak benim tavsiyem V5 ve V8. İkisinide denedim çok güzel aşırı memnun kalırsın.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…