E Emre Balıkel Hectopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar oynayacağım oyun minecraft sizce hangisini alayim jitter da yapacağım kullannanlar yorum yaparsa çok güzel olur.
Arkadaşlar oynayacağım oyun minecraft sizce hangisini alayim jitter da yapacağım kullannanlar yorum yaparsa çok güzel olur.
Y. Emre Doğru Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #2 Bloody v3 tavsiyemdir.Kullanmadım ama cuma günü alacağım.O zaman incelemesini yaparım.
E Emre Balıkel Hectopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #3 Ben a9 alacağım büyük ihtimalle Y. Emre Doğru dedi: Bloody v3 tavsiyemdir.Kullanmadım ama cuma günü alacağım.O zaman incelemesini yaparım. Genişletmek için tıkla... Niye a9 almiyorsun hem 4000dpi hem metal ayak hem daha güzel ışıkları var hemde parmak yerleri slikon tarzi hos bir yapida niye v3 alacaksın?
Ben a9 alacağım büyük ihtimalle Y. Emre Doğru dedi: Bloody v3 tavsiyemdir.Kullanmadım ama cuma günü alacağım.O zaman incelemesini yaparım. Genişletmek için tıkla... Niye a9 almiyorsun hem 4000dpi hem metal ayak hem daha güzel ışıkları var hemde parmak yerleri slikon tarzi hos bir yapida niye v3 alacaksın?
Y. Emre Doğru Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #4 4000 dpi kullanacak mısınız ki ? V3 daha iyi özelliklere sahip ve Razer ürünlerine benzediği için daha şık duruyor. Ben Bloody V3 temin edeceğim. Size de tavsiye ederim. Aralarında tek farkın tasarım olduğunu söyleyebilirim.
4000 dpi kullanacak mısınız ki ? V3 daha iyi özelliklere sahip ve Razer ürünlerine benzediği için daha şık duruyor. Ben Bloody V3 temin edeceğim. Size de tavsiye ederim. Aralarında tek farkın tasarım olduğunu söyleyebilirim.
E Emre Balıkel Hectopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #5 A9 için mouse kaldirinca imlec haraket ediyor dediler boyle birsey varmi ? A9 isikli olduğu için daha güzel değilmi bence a9 daha şık Bloody A90 M.Core Optik 4000 DPI Siyah Mouse Fiyatı Ben bu mouse almayi planliyorum.
A9 için mouse kaldirinca imlec haraket ediyor dediler boyle birsey varmi ? A9 isikli olduğu için daha güzel değilmi bence a9 daha şık Bloody A90 M.Core Optik 4000 DPI Siyah Mouse Fiyatı Ben bu mouse almayi planliyorum.
Y. Emre Doğru Hectopat Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #6 O konuda bir bilgim yok. Sizin tercihinize kalmış. Tasarımlarına bakarak seçim yapabilirsiniz. Aralarında donanımsal bir fark yok zaten.
O konuda bir bilgim yok. Sizin tercihinize kalmış. Tasarımlarına bakarak seçim yapabilirsiniz. Aralarında donanımsal bir fark yok zaten.
Berkinbey07 Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 168 Makaleler 1 Yer Antalya/Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2016 #7 3200 dpi bile fazla gelirken 4000 dpi ne işe yarayacak benim tavsiyem V5 ve V8. İkisinide denedim çok güzel aşırı memnun kalırsın. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3200 dpi bile fazla gelirken 4000 dpi ne işe yarayacak benim tavsiyem V5 ve V8. İkisinide denedim çok güzel aşırı memnun kalırsın. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi