Bloody A90 Fare Önerisi

efekaaaan

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhabalar, başlıkta bahsettiğim gibi Bloody A90 mouse almak istiyorum, fakat içimde bir rahatsızlık var. Genelde bu mouse makro için alınıyor ama ben rahatlığı sevdiğim için almak istiyorum ama bu mouse ile PUBG’de hata alanları gördüm, bunun üstüne FACEIT bu mouse yasaklayacak muhabbetini gördüm. Bu mouse oyunlardan banlanabilir mi? Öyle bir ihtimal var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan kullanıyorum. Hata konusu açanlardan biride bendim. Bloody A90 PUBG Makro Sorunu - Technopat Sosyal 1 aydır hata vs. almıyorum. Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamıyorum. Tek sıkıntım elime biraz büyük gelmesi, kesinlikle bu fiyat bandında en iyi mouselardan biri diyebilirim.

Ben en az 7 aydır herhalde kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.Gönül rahatlığı ile alabilirsin.Fakat elin çok terliyorsa başka bir mouse seçmeni öneririm.

Bloody almanı pek tavsiye etmem. Birçok oyunda sıkıntı yaşayan kişiler mevcut.
IPS değerlerinin de düşük olduğunu düşünüyorum

Bloody almanı pek tavsiye etmem. Birçok oyunda sıkıntı yaşayan kişiler mevcut.
IPS değerlerinin de düşük olduğunu düşünüyorum
Ondan korkuyorum ama olmak istediğim mouse tipi olarak o. Ayni model razer var ama o kadar para veremem suan onerebileceginiz ayni sekil mouse var mi

Valla hacı ben gayet memnunum bu mouse dan başka bir öneri olarak steelseries rival 110 alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…