memocanSvcHost Femtopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 11 17 Ocak 2021 #1 Bir şey soracağım Bloody A90 mouse de Core 3 almadan no recoil macro yapılıyor mu? Cevaplarsan sevinirim, yarın fareyi alacağım da.
Bir şey soracağım Bloody A90 mouse de Core 3 almadan no recoil macro yapılıyor mu? Cevaplarsan sevinirim, yarın fareyi alacağım da.
lastjamal21 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #2 memocanSvcHost dedi: Bir şey soracağım Bloody A90 mouse de Core 3 almadan no recoil macro yapılıyor mu? Cevaplarsan sevinirim, yarın fareyi alacağım da. Genişletmek için tıkla... Kardesim benim oscar editor olduktan sonra her türlü macroyu yapabilirsin.
memocanSvcHost dedi: Bir şey soracağım Bloody A90 mouse de Core 3 almadan no recoil macro yapılıyor mu? Cevaplarsan sevinirim, yarın fareyi alacağım da. Genişletmek için tıkla... Kardesim benim oscar editor olduktan sonra her türlü macroyu yapabilirsin.
memocanSvcHost Femtopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 11 17 Ocak 2021 #3 Abi yarın alacağım söyle ne olur, makro yapılıyor mu Core 3 almadan? Hevesim kursağımda kalmasın.
lastjamal21 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 memocanSvcHost dedi: Abi yarın alacağım söyle ne olur, makro yapılıyor mu Core 3 almadan? Hevesim kursağımda kalmasın. Genişletmek için tıkla... Yaparsın kardeşim.
memocanSvcHost dedi: Abi yarın alacağım söyle ne olur, makro yapılıyor mu Core 3 almadan? Hevesim kursağımda kalmasın. Genişletmek için tıkla... Yaparsın kardeşim.
memocanSvcHost Femtopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 11 17 Ocak 2021 #5 lastjamal21 dedi: Yaparsın kardeşim. Genişletmek için tıkla... abi oscar editör nasıl indircem budam paralı acaba bana link verirmisin editörün bedavaysa ama
lastjamal21 dedi: Yaparsın kardeşim. Genişletmek için tıkla... abi oscar editör nasıl indircem budam paralı acaba bana link verirmisin editörün bedavaysa ama