BAHAAKA Hectopat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ağustos 2020 #1 Bloody A90 fare hareket ettirince işlemci kullaanımı fırlıyor oyun oynarken FPS'i yarıya kadar düşürüyor. Bazı oyunlarda ise mouse hareketinden kaynaklı droplar giriyor. Sebebi nedir? Not: Başka fare böyle bir sorun olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2020
Bloody A90 fare hareket ettirince işlemci kullaanımı fırlıyor oyun oynarken FPS'i yarıya kadar düşürüyor. Bazı oyunlarda ise mouse hareketinden kaynaklı droplar giriyor. Sebebi nedir? Not: Başka fare böyle bir sorun olmuyor.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 28 Ağustos 2020 #2 Aynı sorunu ben de yaşıyorum fakat bunun dışında hiç bir problemim yok. Farenin DPI ayarını düşürüp oyunlardakini arttırmayı dene. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2020
Aynı sorunu ben de yaşıyorum fakat bunun dışında hiç bir problemim yok. Farenin DPI ayarını düşürüp oyunlardakini arttırmayı dene.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 28 Ağustos 2020 #3 Windows'un varsayılan imleci yerine internetten indirdiğiniz veya yaptığınız özel bir imleç mi kullanıyorsunuz?
Windows'un varsayılan imleci yerine internetten indirdiğiniz veya yaptığınız özel bir imleç mi kullanıyorsunuz?