M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #11 LugeR1 dedi: bu sorun bende de var. fareyi yavaş ilerletiğin zaman lag giriyor takıla takıla ileriyor çözümü buldun mu? Genişletmek için tıkla... Benim mousepadde bir sorun vardı başka bir yüzeyde denedim, sorun çözüldü. Farenin programından bir şeyleri değiştirerek sorunu çözebilirsiniz belki.
LugeR1 dedi: bu sorun bende de var. fareyi yavaş ilerletiğin zaman lag giriyor takıla takıla ileriyor çözümü buldun mu? Genişletmek için tıkla... Benim mousepadde bir sorun vardı başka bir yüzeyde denedim, sorun çözüldü. Farenin programından bir şeyleri değiştirerek sorunu çözebilirsiniz belki.
LugeR1 Decapat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 159 Çözümler 3 27 Mart 2021 #12 M3GTR dedi: Benim mousepadde bir sorun vardı başka bir yüzeyde denedim, sorun çözüldü. Farenin programından bir şeyleri değiştirerek sorunu çözebilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Aynen test ettim mousepadden kaynaklanıyormuş. Var mı önerebileceğin güzel mouse pad?
M3GTR dedi: Benim mousepadde bir sorun vardı başka bir yüzeyde denedim, sorun çözüldü. Farenin programından bir şeyleri değiştirerek sorunu çözebilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... Aynen test ettim mousepadden kaynaklanıyormuş. Var mı önerebileceğin güzel mouse pad?
M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #13 LugeR1 dedi: Aynen test ettim mousepadden kaynaklanıyormuş. Var mı önerebileceğin güzel mouse pad? Genişletmek için tıkla... Ben o işleri hiç bilmiyorum sitede konu açabilirsin.
LugeR1 dedi: Aynen test ettim mousepadden kaynaklanıyormuş. Var mı önerebileceğin güzel mouse pad? Genişletmek için tıkla... Ben o işleri hiç bilmiyorum sitede konu açabilirsin.