Daha fazla
- Meslek
- #1 Hero
Elimde birkaç sene kullandığım ve elimin boyutu yüzünden değiştirmek zorunda kaldığım Bloody A90 var. Zamanında ben bu fareyi 90 TL'ye almıştım. Şu anda ise bildiğimiz çoğu popüler sitelerde (Trendyol, Vatan) gibi sitelerde ya 200-400 TL aralığında var, ya da ince hesap gibi sitelerde ise stokta yok ve uzun süredir de yoktu. Genel olarak bulmanız bu fareyi çok zor sanırım bunu açıklamak istedim. Fareyi birkaç sene kullandım dediğim gibi ve sorunu şu anda yok. Sanırım tek kusur diyebileceğiniz şey kablosunun kumaş olmasından dolayı masaya vura vura biraz yırtılması ama hiç de kötü bir yapıda değil şu anda. Kargo masrafları falan tarafımca karşılanır veya almak isteyen olursa konuşuruz. Ürün fotoğrafları aşağıda, iyi günler dilerim 
Fiyat: 150 TL civarı, pazarlık veya kendi teklifleriniz varsa yapılır. Benim düşüncem 150'dir.
Discord: FLaxern#0001 [Nitro bugün gece yarısı biteceği için etiket değişecektir. Değiştiği zaman yenisini yazarım.]
Instagram: Flaxernwagen.
Discord : FLaxern#4530 [Nitro bitti tag değişti.]

Fiyat: 150 TL civarı, pazarlık veya kendi teklifleriniz varsa yapılır. Benim düşüncem 150'dir.
Discord: FLaxern#0001 [Nitro bugün gece yarısı biteceği için etiket değişecektir. Değiştiği zaman yenisini yazarım.]
Instagram: Flaxernwagen.
Discord : FLaxern#4530 [Nitro bitti tag değişti.]
Son düzenleme: