karamurat12 Decapat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 5 15 Şubat 2019 #11 SAKS1 dedi: ağabey bende düzelttim olay basit bloodynin sitesinden bloody yazılımını indir core 2 yi aktive et olacaktır Genişletmek için tıkla... işe yaramıyor denedim programıda sildim öyle denedim tekrar yükledim 1 dakika geçiyor oyun kapanıyor
SAKS1 dedi: ağabey bende düzelttim olay basit bloodynin sitesinden bloody yazılımını indir core 2 yi aktive et olacaktır Genişletmek için tıkla... işe yaramıyor denedim programıda sildim öyle denedim tekrar yükledim 1 dakika geçiyor oyun kapanıyor
yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 16 Şubat 2019 #12 Ben hiçbirşey yapmadım hocam, kendiliğinden düzeldi.
S snowy Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 3 12 Ekim 2019 #13 yhenn dedi: Ben hiçbirşey yapmadım hocam, kendiliğinden düzeldi. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattım ama hala oynayabiliyor musun mouse ile hocam ben Core 1 ile giremiyorum şu an.
yhenn dedi: Ben hiçbirşey yapmadım hocam, kendiliğinden düzeldi. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlattım ama hala oynayabiliyor musun mouse ile hocam ben Core 1 ile giremiyorum şu an.
yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 12 Ekim 2019 #14 Evet oynayabiliyorum. Sıkıntı yok çok şükür.
S snowy Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 3 12 Ekim 2019 #15 yhenn dedi: Evet oynayabiliyorum. Sıkıntı yok çok şükür. Genişletmek için tıkla... Peki hangi ayarlar var şu an bloody 7 yüklü mü core kaçta mesela ?
yhenn dedi: Evet oynayabiliyorum. Sıkıntı yok çok şükür. Genişletmek için tıkla... Peki hangi ayarlar var şu an bloody 7 yüklü mü core kaçta mesela ?
yhenn Megapat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 804 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşletmeni 12 Ekim 2019 #16 Şuan şehirdışındayım ayarları hatırlamıyorum. Eve geçince yazarım.