K KaanCanIncırkus Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 10 6 Ekim 2017 #1 Ben Bloody A90 aldım. Driver'ı indirdiğimde Mouse'nin 1n ve 3 tuş arı ilk aldığımda makroydu. Şimdi ise Cpi tuşları oldu. Nasıl eski haline getiririm ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2017
Ben Bloody A90 aldım. Driver'ı indirdiğimde Mouse'nin 1n ve 3 tuş arı ilk aldığımda makroydu. Şimdi ise Cpi tuşları oldu. Nasıl eski haline getiririm ?
E emir 35 Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1 23 Temmuz 2018 #2 Belkide öğrenmişsindir ama driver ında core 2 ye geçersen değişir
nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Ağustos 2020 #3 emir 35 dedi: Belkide öğrenmişsindir ama driver ında core 2 ye geçersen değişir Genişletmek için tıkla... Mouse sağa sola kaydırırken bir an mouse imleci donuyor ve 1 saniye sonra bir anda çevirdiğim yöne doğru kayıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Fare bildirim oranı ile ilgisi olabilir mi? veya alt taraftaki sensör mü bozuk?
emir 35 dedi: Belkide öğrenmişsindir ama driver ında core 2 ye geçersen değişir Genişletmek için tıkla... Mouse sağa sola kaydırırken bir an mouse imleci donuyor ve 1 saniye sonra bir anda çevirdiğim yöne doğru kayıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Fare bildirim oranı ile ilgisi olabilir mi? veya alt taraftaki sensör mü bozuk?