Bloody A90 vs Rampage Shine

Brktkts

Kilopat
Öncelikle merhaba, iyi günler. Bugün 140 TL civarı yeni bir mouse alacaktım fakat şu 2 mouse arasında kaldım, hangisinin sensörü daha iyidir bilen varsa?

Rampage Shine modelinin sensörü: PWM 3325.
Bloody A90 modelinin ise sensörü: Avago A3050.

Rampage Shine var sakın alma sakın uzak dur neden olduğunu anlatayım. Sağ ve sol tarafındaki tutma yerleri daha 1. aydan attı. Mouseyi tutarken çat çut ses geliyor. Scroll sadece alta çalışıyor üste yuvarladığımda tepki vermiyor. Garip bir yazılımı var. Çöpe at daha iyi.

Kardeş bence Bloody'e bulaşma ben aldım n11'den. Denemedim alırken bozuk çıktı satıcıya soruyorum geri almam diyo, distribütörü arıyorum adamlar satıcıya gönder diyorlar. Satıcıya gönderdim 15-16 gün önce satıcıya ulaştı ama hala geri dönmemiş yetkili servisten. O yüzden bulaşma Bloody'e.

Ben ikisini de önermiyorum. Rampage'den hele mümkün olduğunca uzak durun. Emin olun ışıktan başka bir şey yok ve dandikliğinin garantisini verebilirim.
Attığın farelerin ikisinden de kaliteli. Ya da bütçeyi biraz arttırabilirsen iki seçenek daha var :

Bloody A90 kullanıyorum gayet memnunum bildiğin mouse işte bir de yanıp sönüyor tutuşu filan iyi sayılır 2 si arasında bir seçim yapacak olursak açık ara A90 derim.
Ayrıca Bloody dandik Çin markalarından değil yıllardır klavye mouse larından tanıdığımız A4 Tech'in alt markası, o konuda da bir şüphen olmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı