Bloody A90 vs SteelSeris Rival 110 vs Logitech G102

berkdogann

Decapat
İnternet kafede Steelseries Rival 300 ve Razer Deathadder Elite denedim. Rival 300 biraz büyük bir mouse ama Razer Deathadder elime tam oturdu diyebilirim. Bütçem 150-160 TL maksimum. Elimin uzunluğu 19 genişliği 10 cm ve sadece Fortinite oynuyorum ve palm grip şeklinde tutuşum var.Yukarıdaki mouselardan elime en iyi Bloody oturacak gibi duruyor internetteki ölçülere göre ama herkes Rival 110 öneriyor. Rival 110 elime tam oturur mu yoksa küçük mü kalır? Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G102 ilk aldığımda alışma süreci biraz zor oldu. Benimde tutuşum palm, oyunlarda sıkıntı yaşadım biraz küçük geldi bana. Şimdi alacak olsam almam. Daha önceden Steelseries Kinzu V3 ve Rival 300 kullanıcısı olarak Rival 110 öneririm. Ancak oyun oynamama dayanamayıp ikisinde de tuşların çabuk yıpranmasından dolayı para iadesi almıştım ve G102 yöneldim. Tabi sana uygun olabilir deneme şansın varsa dene.

Logitech G102 ilk aldığımda alışma süreci biraz zor oldu. Benimde tutuşum palm, oyunlarda sıkıntı yaşadım biraz küçük geldi bana. Şimdi alacak olsam almam. Daha önceden Steelseries Kinzu V3 ve Rival 300 kullanıcısı olarak Rival 110 öneririm. Ancak oyun oynamama dayanamayıp ikisinde de tuşların çabuk yıpranmasından dolayı para iadesi almıştım ve G102 yöneldim. Tabi sana uygun olabilir deneme şansın varsa dene.
Senin eline oturmamış mause benim elime tam oturuyor çok rahat ettim aldığım günden beri.

4 senedir G300 kullanıyorum ama mouse harbi küçük ve oyunlarda sıkıntı yaratıyor. Uzunluklarına baktığımızda G102 G300'den sadece 1mm uzun bir mouse o yüzden eledim şu an. Aslında A90 olmasa direk Rival 110 alacağım ama çok kafamı karıştırıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı