Bloody A90 yazılımı paralı mı?

Makaleler
2
Yer
Sakarya
Bu fareyi almayı düşünüyorum fakat yorumlarda yazılımının paralı olduğunu söyleyenler var, bir yorumda link vermişler fiyatı 250 TL falandı yazılımı ile birlikte satılıyormuş diyordu fakat ben öyle bir şey göremedim sitede. Mousenin yazılımı ile satılıp satılmadığını nasıl anlarım?

Sanırım değil, dediğiniz gibi sitede paralı yazılımı yok.

Belli bir süre ücretsizmiş, daha sonra bazı özellikleri kullanmak için hesabı premium üyeliğe yükseltmek gerekiyormuş sanırım, böyle bir şey yoksa alacağım mouseyi.

Teşekkürler.
Biraz araştırma yaptım ve dediğiniz şeye rastlamadım. Umarım yoktur ve memmun kalırsınız.

Bazı makrolar parayla satılıyor. Bloody marka mousem vardi oradan biliyorum. Örn. FPS oyunları için. Bana çok sacma geldi yan sanayi marka gibi. Bloody bu hareketiyle gözümden düştü.

Bazı makrolar parayla satılıyor. Bloody marka mousem vardi oradan biliyorum. Örn. FPS oyunları için. Bana çok sacma geldi yan sanayi marka gibi. Bloody bu hareketiyle gözümden düştü.
Üzerinden 1 yıl geçti, kusura bakmayın. Ctrl x, kendime lazım olan masaüstü/oyun harici programlarda tuş kombinasyonları(alt+ctrl+t) gibi basit makrolar da mı parayla? Blooody TL80 ni almak istiyordum da, makro kullanıyorum. Bu yüzden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…