Satıldı Bloody B120 Turbo Klavye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Kajaani
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850
Merhaba, başlıkta belirttiğim klavye satılıktır. Fiyat olarak 120 TL düşündüm, bir sorunu yok. Kutusu mevcut. Discord üzerinden video atabilirim. Kargo size aittir.
İletişim için; RezerveVol2#2009

Son düzenleme:

Bloody sağlam markadır hocam sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Bloody mouse kullananı çok gördüm bozulma konusunda bayağı memnunlar lisede alıp üniversite ye kadar kullananlar var.

Bloody sağlam markadır hocam sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Bloody mouse kullananı çok gördüm bozulma konusunda bayağı memnunlar lisede alıp üniversite ye kadar kullananlar var.

Bloody ile birkaç deneyimim olmuştu ses kartı ve mouse, fareyi almadım teshir ürünü olarak baktım plastik kalitesinden midem bulanmıştı.
Ses kartını almıştım ve elime geçtikten sonra iade etmiştim.
Sağ ve sol ses kanalını yanlış veriyordu.
Stereo Mode'de Surround ses 3D Mode'de stereo moda geçiyordu.
Yazılımsal olarak hazır bir programı alıp sadece Wallpaper'leri değiştirmişler.
Bana kalırsa çöpten çok farkı yok.

Bu klavyeyi bilmiyorum belki kronik sorunlu bile olabilir ama değilse eminim ki Bloody kalitesini konuşturmuştur. Bloody çok sağlam ürünler üretir bence en sağlam marka bile olabilir. Ömürlük istiyorlarsa insanlar Bloody bakmalı. Bloody mouse'um vardı gayette memnundum çok iyidi ama çekilişten Zowie kazandım ve bir köşeye bırakmak zorunda kaldım. Kendim 3 yıla yakın kullandım. Çekilişten sonra arkadaşıma verdim kullansın diye o da çok memnun.

Bloody klavye bilmem ama faresi çok sağlamdır. Ben kaç yıl önce hatırlamıyorum ama 5 6 yıl olmuştur tahminen. Fareyi şu an kullanmıyorum durumu kötü ama fareden değil benim hor kullanışımdan kaynaklı kablosu kopmuştu bantladım sıkıntısı yok çalışıyor. Onun dışıda hiçbir sıkıntısı yok. Hala çekmecede duruyor şu an farem bozulsa onu kullanırım.

Anti-ghosting özelliği klavyede mevcut mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…