S serkang07 Hectopat Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar bu fiyata bu set alınır mı ya da bu fiyat aralığında öneriniz? Bloody B2100 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Set Fiyatı
Arkadaşlar bu fiyata bu set alınır mı ya da bu fiyat aralığında öneriniz? Bloody B2100 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Set Fiyatı
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #2 Şuan kullandığım set kendisi. Yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve bir kötü tarafını görmedim, sağlam bir şekilde devam ediyor. Alınabilir bir set.
Şuan kullandığım set kendisi. Yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve bir kötü tarafını görmedim, sağlam bir şekilde devam ediyor. Alınabilir bir set.
S serkang07 Hectopat Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #3 KRALCAN dedi: Şuan kullandığım set kendisi. Yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve bir kötü tarafını görmedim, sağlam bir şekilde devam ediyor. Alınabilir bir set. Genişletmek için tıkla... Yazılım konusunda ücretli falan diyorlar doğru mu peki.
KRALCAN dedi: Şuan kullandığım set kendisi. Yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve bir kötü tarafını görmedim, sağlam bir şekilde devam ediyor. Alınabilir bir set. Genişletmek için tıkla... Yazılım konusunda ücretli falan diyorlar doğru mu peki.
Alperen(Razor)Özer Decapat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 395 Makaleler 4 Çözümler 1 20 Ocak 2019 #4 Bende 2016 yılında 150 TL ye almıştım. Bence o fiyata daha iyi set alabilirsin. Çünkü klavyesi o kadar iyi değil. Mouse u çok iyi serkang07 dedi: Yazılım konusunda ücretli falan diyorlar doğru mu peki. Genişletmek için tıkla... Maalesef doğru. Mouse un makroları paralı.
Bende 2016 yılında 150 TL ye almıştım. Bence o fiyata daha iyi set alabilirsin. Çünkü klavyesi o kadar iyi değil. Mouse u çok iyi serkang07 dedi: Yazılım konusunda ücretli falan diyorlar doğru mu peki. Genişletmek için tıkla... Maalesef doğru. Mouse un makroları paralı.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #5 serkang07 dedi: Yazılım konusunda ücretli falan diyorlar doğru mu peki. Genişletmek için tıkla... Evet makroları. Şahsen ben ''CRACKLI'' kullanıyorum.
serkang07 dedi: Yazılım konusunda ücretli falan diyorlar doğru mu peki. Genişletmek için tıkla... Evet makroları. Şahsen ben ''CRACKLI'' kullanıyorum.