Bloody B2100 vs CM Storm Devastator?

Siz yine de sadece klavye almayı düşünün. Eğer diğer klavyeler hoşunuza gitmezse CM Storm'u tercih edebilirsiniz, o sizin kararınız.
Ayrıca Bloody B2100 tuşların ışıklı olmasına önem vermiyorsanız, CM Storm'dan hem klavye hem de mouse olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çoklu renk varmış bu klavyede özelliklerinde yazmıyordu. Şimdi bu klavyeyi düşünebilirim. Ama Rusça yazılar var Ruslar için özel olmasın.

Bunun ışıkları tuşlara yansımıyor sanırsam gece kullanımda tuşları net görmek önemli benim için.

Eğer ışıklı iyi bir klavye istiyorsanız g105 alın.
Ben kullanıyorum gayet memnunum.

Bloody b2100 kullanıyorum, CM Devastator'üde denedim zaten ikisisinin arasında kalıp b2100 almıştım öncelikle görünüm olarak daha güzel olduğu ve mouse'ın CM Devastator'ün mouseundan çok daha iyi olduğu için b2100 aldım eğer ikisinden birini alacaksanız kesilikle b2100 öneririm gerek klavye gerek mouse gerek ise yazılım desteği çok iyi. Ayrıca gerçekten görsel şölen klavye. Mouse ledleriyle klavye ledlerinin renk uyumuna hiç değinmiyorum.

Çoklu renk yoksa Cm Storm alacağım teşekkürler önerileriniz için. Onun ışığı daha fazla ve tuşlar net.

Klavye ledleri hangi renk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…