Bloody B328 vs James Donkey 619

Paimei

Hectopat
Daha fazla  
FPS oyun oynuyorum, bu iki klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Veya sizlerin bir önerisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey 619 Red Switch almalısınız.

Red Switch piyasada yok sanırım, malesef bulamadım.

Gateron switchler çok kaliteli değil. Benim önerim Bloody B318 olur.

Bloody B418 nasıldır acaba bi bilginiz var mı? Infrared switch kullanılıyormuş, metal switchlere göre daha hızlı ve daha uzun ömürlü olduğu iddia edilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Infrared Switch olduğu belirtilmiş. Cherry dışında Romer-G bile önermiyoruz ki Infrared hakkında doğru düzgün bilgi bile yok. Hem uzun ömür konusunda da Romer-G'lerin de daha uzun ömürlü olduğu belirtilmiş ancak çok fazla üründe kırılma sorunu yaşanıyor. Metal Switch ne ayrıca? JD'de de Gateron var sanırım. Alınmaz yine.

O fiyat bandında ikisi yerine Masterkeys Lite L almanız en mantıklısı. En azından diğerlerine göre kaliteli bir ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5 aydır JD 619 kullanan biri olarak Gateron switchlerin Cherry' den aşağı kalır yanı yok ikisinide kullandım hissiyat olarak hiçbir fark yok ömürleride 50' şer milyon basım ayrıca Gateron Razer' ın eski switch üreticisidir. Yabancı forumlarda araştırırsanız çoğu kişinin switch kalitesi olarak sıralaması Cherry-Gateron şeklinde gider. Cherry dışında da kaliteli switch üretenler var. JD 619' dan önce kullandığım Asus Strix Pro' dan kalite olarak neredeyse hiç farkı yok bazı modeller sadece isimleri sayesinde satış yapıyor. Eğer benim param var en üstünü istiyorum diyorsanız tabi Cherry Switch alın, ama inanın arada uçurum yok 300tl' lik JD 619 Gateron modeller ile ünlü markaların aynı fiyatlardaki modelleri arasındaki farklar sadece aydınlatma, tasarım ve switch gerçekden deymiyor kullanan biri olarak söylüyorum bunu. Tabi teknoloji şans işidir efsaneler oluşturmak için 2-3 kişinin bu klavye sorunlu-kalitesiz demesi yetiyor artık forumlarda insanlar araştırmak, tecrübe etmek yerine ezberden yazıyor. İki model arasında benim size önerim JD 619 olur. Silikon yerine mekanik seçmek çok daha mantıklı olur ömür açısından. JD 619' un ise sıkıntısı tuşlar çok yüksek, bilek desteği yok ve aydınlatma tek renk ve şiddeti gün ışığında düşük kalıyor, birde yazılımı biraz kötü.

Evet B418 de öyle. Fiyat olarak da o yüzden uygun geldi. Swicthleri hakkında bi bilginiz var mı? Cherry MX değil sanırım.
Hocam 418 modelini aldınız mı? Ben de G800V kullanıyorum, kolay kolay eskimiyor A4Tech ürünleri.
Daha önceden Logitech G500 fare almıştım 1 sene geçmeden çift tıklar oldu, lazeri sağa sola sapar oldu, yerine Bloody v5 aldım, 2014 senesinden bu yana kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı.
Aslında B328 modeline bakıyordum klavyenin 418 olanı metal olduğu için onu almayı düşünüyorum. Cooler Master MasterKeys Lite olanı da düşündüm fakat bilek desteği ve tuş boyutu küçük gibi geldi.

Sitenizden kayıtımı bir an önce silmeninizi istiyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı