Bloody B418 ışıkları yanmıyor

bcsevimli

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5-6 ay önce Bloody B418 model klavye aldım. Bilgisayarı dün kapattım klavyede herhangi bir şey yoktu. Bugün sabah açtığımda klavyenin ışıklarının yanmadığını fark ettim. Açmaya çalıştım. FN + yukarı ok tuşu ile açamadım. FN+12 ile açmaya çalıştım olmadı. Bir ara kullanım esnasında kendi kendine geldi ve cyan rengi ışık yanıp sönmeye başladı değiştirmeye çalıştım değişmedi, ışığın parlaklığı artmadı. Sadece kapatabiliyorsun kendi kafası estiğinde tekrar yanıp sönüyor. Başka bir port ve bilgisayarda falanda denedim değişen bir şey olmadı. Yardımcı olur musunuz?
@Quanic hocam sanırım daha önce başınıza gelmiş böyle bir şey. Bunun kısa yol tuşlarıyla ilgili bir şey olduğunu düşünüyorum böyle bir kombinasyonu var mı klavyenin?
@Quanic hocam bir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de mevcut şuan aynı klavye de siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Aynı sorun bende de mevcut şuan aynı klavye de siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Usta bunun sebebi klavyenin ana kartında bir sıkıntı olduğundan dolayı gerçekleşti. Ben klavyeyi hepsiburadadan almıştım. Hepsiburada müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim bana garantiye göndermem için bir kargo firması ve kargo numarası verdiler direk olarak ürün garanti şirketine gitti 20 gün kadar ürünün gitmesi tamir olması ve bakımı sürdü. O günden bugüne kadarda sorunsuz çalışıyor. Tamir işlemi olarakta anakartı yenisiyle değiştirdiler

Usta bunun sebebi klavyenin ana kartında bir sıkıntı olduğundan dolayı gerçekleşti. Ben klavyeyi hepsiburadadan almıştım. Hepsiburada müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim bana garantiye göndermem için bir kargo firması ve kargo numarası verdiler direk olarak ürün garanti şirketine gitti 20 gün kadar ürünün gitmesi tamir olması ve bakımı sürdü. O günden bugüne kadarda sorunsuz çalışıyor. Tamir işlemi olarakta anakartı yenisiyle değiştirdiler
20 gün klavyesiz napcam ya yedek klavyem yokki bende hepsiburada dan aldım. Tamam brom sağolasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı