A ASiTAL Kilopat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 229 Çözümler 1 10 Şubat 2020 #1 275 TL fiyatı var optic mekanik swicth diyor alınır mı arkadaşlar? Ben tek renk seviyorum bir de sessiz. Bloody B640 Aydınlatmalı Mekanik Kablolu Multimedya Oyuncu Fiyatı Bloody B640 Aydınlatmalı Mekanik Kablolu Multimedya Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
275 TL fiyatı var optic mekanik swicth diyor alınır mı arkadaşlar? Ben tek renk seviyorum bir de sessiz. Bloody B640 Aydınlatmalı Mekanik Kablolu Multimedya Oyuncu Fiyatı Bloody B640 Aydınlatmalı Mekanik Kablolu Multimedya Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 10 Şubat 2020 #2 Ben B870R kullanıyorum optik mekanik o da. Memnunum B640 daha sessiz ve tek renk bence alınır. Fiyatına göre çok güzel klavye.
Ben B870R kullanıyorum optik mekanik o da. Memnunum B640 daha sessiz ve tek renk bence alınır. Fiyatına göre çok güzel klavye.