J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.190 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Bloody'nin çoğu klavyesinin driveri bulunuyor bu modelin bulamadım acaba bu modelin driveri var mı?
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 7 Kasım 2022 #2 Klavye kısmını indirip bir deneyin. Bloody Official Website Bloody Gaming - Bound by Passion. Bound by Innovation. Bound by Gaming www.bloodyusa.com
Klavye kısmını indirip bir deneyin. Bloody Official Website Bloody Gaming - Bound by Passion. Bound by Innovation. Bound by Gaming www.bloodyusa.com
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.190 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #3 gods of 999 dedi: Klavye kısmını indirip bir deneyin. Bloody Official Website Bloody Gaming - Bound by Passion. Bound by Innovation. Bound by Gaming www.bloodyusa.com Genişletmek için tıkla... Burada benim klavyem yok.
gods of 999 dedi: Klavye kısmını indirip bir deneyin. Bloody Official Website Bloody Gaming - Bound by Passion. Bound by Innovation. Bound by Gaming www.bloodyusa.com Genişletmek için tıkla... Burada benim klavyem yok.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 7 Kasım 2022 #4 Jezo dedi: Burada benim klavyem yok. Genişletmek için tıkla... Klavye modellerine göre ayırmamışlar hocam siz yazılımı yüklüyorsunuz kendi klavyenizi tanıyor.
Jezo dedi: Burada benim klavyem yok. Genişletmek için tıkla... Klavye modellerine göre ayırmamışlar hocam siz yazılımı yüklüyorsunuz kendi klavyenizi tanıyor.