Bloody B640 vs. Trust 890 CADA

Yang Mills

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Tokyo
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu iki klavye arasında kaldım. B640 kendi switchlerini kullanıyor ve Outemu'dan daha kaliteli olduğu söyleniyor. Yay sesi sıkıntısı yanında gelen lastiklerle azaltılıyormuş. B640 339 TL, GXT 890 stokta yok ama çoğu kişi geldiği zaman daha pahalı olacağından bahsetti. Eğer ikisini aynı fiyatta düşünürsek hangisi alınır?
Tek renk için sıkıntı yok. Akşamları belli olsun ve çok kısık olmasın yeter.
@hadwiger hocam, başka bir konuda bilgi verdiniz ama benim konum olmadığı için pek yazmak istemedim.
@Samotne Ciasteczka

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi switchler en sesli olanlar. Kırmızı switch veya kırmızı silent switch içeren bir klavye almalısın sessiz olsun istiyorsan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buraya bakarak karar verebilirsiniz. Ben de bir gün nasip olursa Corsair K70 MK2 almayı planlıyorum. Önceki klavyem Bloody X7 G800V idi. Hem sessiz hem de uygun fiyatlı bunu da düşünebilirsiniz.

Red switch kadar sessiz olmasını beklemeyin yani.
Red switch testlerine baktığımda burada söylendiği gibi çok sessiz tabirini yakıştıramadım. Klavyenin malzeme kalitesi, ışık vb. hakkında bilginiz var mıdır?
İlk kez klavye alacağım o yüzden biraz tedirginim kusura bakmayın 😕 .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı