hu0n Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 14 10 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Trust Cada mı yoksa Bloody B640 mı almam daha mantıklı? FPS oyunları oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2020
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Trust Cada mı yoksa Bloody B640 mı almam daha mantıklı? FPS oyunları oynuyorum.
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 10 Temmuz 2020 #2 GXT 890 kullanıyorum aylardır ve çok memnunum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum memnunum.
Berkan Ahmet Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 99 11 Temmuz 2020 #3 actanonverba dedi: GXT 890 kullanıyorum aylardır ve çok memnunum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... hocam bazı kişiler tuşlar siliniyor demişti oldumu sende öle bi sıkıntı
actanonverba dedi: GXT 890 kullanıyorum aylardır ve çok memnunum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... hocam bazı kişiler tuşlar siliniyor demişti oldumu sende öle bi sıkıntı
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 11 Temmuz 2020 #4 @Berkan Ahmet Haftada bir olacak sekilde kolonyayi selpaga dokerek klavye tuslarini temizledim ve 6 ayda belki daha fazla, d ve a tuslarinda kismen silinme gibi bir sey oldu. Aksam eve gecince foto atabilirim, su an isteyim.
@Berkan Ahmet Haftada bir olacak sekilde kolonyayi selpaga dokerek klavye tuslarini temizledim ve 6 ayda belki daha fazla, d ve a tuslarinda kismen silinme gibi bir sey oldu. Aksam eve gecince foto atabilirim, su an isteyim.