Bloody B740A alınır mı?

Bütçe
500-600

Bloody A4Tech markasinin Gaming urunlerini ureten alt markasidir. Switch'leri optiktir sesi red Switch'e benzer seni tatmiin edecegini umuyorum. Ben uzun zaman once Bloody B640 kullandim sesini atabilirim. Benim kullandigim Switch'lerini lube yapmistim elimden geldigince
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sesi güzel tok geliyor beğendim, 740a'nın bilekliği çok kötü gözüküyor ama fiyatı ve kalitesi iyi diye biliyorum. Bu ikisi arasında hangisini önerirdiniz?

Sesi güzel tok geliyor beğendim, 740A'nın bilekliği çok kötü gözüküyor ama fiyatı ve kalitesi iyi diye biliyorum. Bu ikisi arasında hangisini önerirdiniz?

Bloody B640 sadece kirmizi LED'i var. Siz hangisini begeniyorsaniz onu alin. Bloody B640 ve 740a ikisi de ayni Switch'i kullaniyor. Yazilimida iyidir ikisinin.

Bloody B640 sadece kirmizi LED'i var. Siz hangisini begeniyorsaniz onu alin. Bloody B640 ve 740a ikisi de ayni Switch'i kullaniyor. Yazilimida iyidir ikisinin.
Teşekkür ederim, sanırım B740A alacağım bütçeme uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…