Bloody B870R alınır mı?

Bloody B870R almak için para biriktirmeyi düşünüyorum sizce bunu mu almalıyım yoksa başka klavyelere mi yönelmeliyim? (Çıkabileceğim en yüksek fiyat 470₺. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair K68 RED/RGB bu bütçede daha mantıklı bir tercih olur.

Klavye alırken tercihinizi Cherry MX switchlerden yana kullanın.

İkisi de bütçeye uymuyor maalesef. Belki üşenmezsem 2.ye biriktiririm ama 1.'nin indirimine çok az kalmış ve bir klavyeye kesinlikle 750 lira ödeyemem.

Kullanıyorum, RGB aydınlatması müthiş. Yazılımıyla beraber efekt seçenekleriniz artıyor. Tuş sesi Romer G'li Logitech'ler kadar sessiz değil ama Razer'ın gürültülü mekanikleri kadar da sesli değil biraz yakın. Malzeme kalitesi, işçilik Logitech'lerden iyi. Üstü metal kasalı, bileklik de metal ve kasaya kaynatılmış, bilekliğin üstü pürüzlü ve katmanlı plastik kaplama ve işini çok iyi yapıyor. Tuşlar boardun içine gömülü değil üstte ve bu hem çok şık hem de içini kolay kirletemeyeceğiniz anlamına geliyor. Gelelim hissiyata: BF1, PUBG ve Rainbow Six Siege oynarken kafa ucuyla peak yaparken genelde headshot yerdim, ya da koşarken aniden zıplama/eğilme yaptığımda yavaş kalırdı ben de oyunun hareket animasyonları yavaş zannederdim. Meğer klavyedenmiş. Şimdi anlık duvar veya ağaç gövdesi ucundan çok hızlı kafa çıkarıp geri çekebiliyorum ya da çıkar ateş et çekil yapabiliyorum. PUBG ve BF1'de açık alanda koşarken düşmana yakalandığımda seri sağ sol yaparak düşmanın beni vurmasını epey zorlaştırabiliyorsun. Rainbow Six Siege oynarken anlık ateş et çekil ya da kafanı çıkar çek düşman ateş edip yerini belli ediyor. Küçük farklar bu bahsettiklerim. Online rekabetçi oyunlarda farkı anlarsınız ayrıca dediğiniz fiyata bulabilirsiniz bu klavyeyi bence iyi tercih

Ben de aynı klavyeyi kullanıyorum. Arkadaşa tamamen katılıyorum.

300-350 lira bandında bir fiyata almıştım. İşini gayet iyi yapıyor. 1 yıldan fazladır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ancak şunu söylemeliyim ki kırmızı Switch klavyelere göre sesi çok fazla ancak mavi Switch klavyelerle karşılaştırıldığında o kadar fazla diyemem.

Gece oynarken ses mavi Switch'li her klavye gibi rahatsız ediyor. Şu ana kadar bir pişmanlığım olmadı.

dostum merhaba bugün bir konu açtım b870r hakkında bende s tuşundan ve bazı tuşlardan klik sesinin yanından dın sesi geliyor sendede böylemi bu bir sorun mu yoksa normal bir durummu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…