knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 6 Mayıs 2023 #11 Lamparages dedi: O 5 kasadan 5 dolarlık item kesin çıkıyor. 5 dolar yatırdığınızda da site o 5 dolarla size pek bir şey vermiyor diye biliyorum. Site droplarla oynuyor. Genişletmek için tıkla... Bana gelmedi. Earas dedi: 5 dolar minimum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Lamparages dedi: O 5 kasadan 5 dolarlık item kesin çıkıyor. 5 dolar yatırdığınızda da site o 5 dolarla size pek bir şey vermiyor diye biliyorum. Site droplarla oynuyor. Genişletmek için tıkla... Bana gelmedi. Earas dedi: 5 dolar minimum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mayıs 2023 #12 knyd dedi: Bana gelmedi. Genişletmek için tıkla... Tüm arkadaşlarıma denettim hepsine de çıktı ama bilemiyorum.
knyd dedi: Bana gelmedi. Genişletmek için tıkla... Tüm arkadaşlarıma denettim hepsine de çıktı ama bilemiyorum.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 6 Mayıs 2023 #13 Lamparages dedi: Tüm arkadaşlarıma denettim hepsine de çıktı ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de arkadaşlara denettim onlara da çıktı bir bana gelmedi herhalde.
Lamparages dedi: Tüm arkadaşlarıma denettim hepsine de çıktı ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de arkadaşlara denettim onlara da çıktı bir bana gelmedi herhalde.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 6 Mayıs 2023 #14 Lamparages dedi: Tüm arkadaşlarıma denettim hepsine de çıktı ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de 1 arkadaşıma denettim hiç bir şey çıkmadı ama bana çıktı. Herhalde baya yüksek oran ama kesin değil.
Lamparages dedi: Tüm arkadaşlarıma denettim hepsine de çıktı ama bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de 1 arkadaşıma denettim hiç bir şey çıkmadı ama bana çıktı. Herhalde baya yüksek oran ama kesin değil.
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Mayıs 2023 #15 knyd dedi: Ben de arkadaşlara denettim onlara da çıktı bir bana gelmedi herhalde. Genişletmek için tıkla... Ahahah ufak bir şanssızlık. Earas dedi: Ben de 1 arkadaşıma denettim hiçbir şey çıkmadı ama bana çıktı. Herhalde bayağı yüksek oran ama kesin değil. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilemiyorum. Genel olarak glock skini veriyor.
knyd dedi: Ben de arkadaşlara denettim onlara da çıktı bir bana gelmedi herhalde. Genişletmek için tıkla... Ahahah ufak bir şanssızlık. Earas dedi: Ben de 1 arkadaşıma denettim hiçbir şey çıkmadı ama bana çıktı. Herhalde bayağı yüksek oran ama kesin değil. Genişletmek için tıkla... Olabilir bilemiyorum. Genel olarak glock skini veriyor.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Mayıs 2023 #16 İkinci hesabımdan denedim, hayret bana tekrardan çıktı Ben inanmıyorum halen siteye. Denemek isteyen varsa denesin ama önermem.
İkinci hesabımdan denedim, hayret bana tekrardan çıktı Ben inanmıyorum halen siteye. Denemek isteyen varsa denesin ama önermem.