L Lmaol Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar merhaba Bloody faremde Core 3 açık kaldı kapatmak istiyorum ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?
Arkadaşlar merhaba Bloody faremde Core 3 açık kaldı kapatmak istiyorum ama nasıl kapatacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 Core 1 ' e alıp kullanın ve daha sonrasında uygulamayı kaldırmayı deneyin. Ayrıca merak ettim hangi modelini kullanmaktasınız ? Dosya Ekleri Makro.PNG 368,6 KB · Görüntüleme: 42
Core 1 ' e alıp kullanın ve daha sonrasında uygulamayı kaldırmayı deneyin. Ayrıca merak ettim hangi modelini kullanmaktasınız ?
L Lmaol Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #3 Stay High dedi: Core 1'e alıp kullanın ve daha sonrasında uygulamayı kaldırmayı deneyin. Ayrıca merak ettim hangi modelini kullanmaktasınız? Genişletmek için tıkla... Uygulamasını silmem gerekiyor ben sadece boşa açık kalmasın diye kapatmak istiyorum nasıl kapatıcam.
Stay High dedi: Core 1'e alıp kullanın ve daha sonrasında uygulamayı kaldırmayı deneyin. Ayrıca merak ettim hangi modelini kullanmaktasınız? Genişletmek için tıkla... Uygulamasını silmem gerekiyor ben sadece boşa açık kalmasın diye kapatmak istiyorum nasıl kapatıcam.
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 Lmaol dedi: Uygulamasını silmem gerekiyor ben sadece boşa açık kalmasın diye kapatmak istiyorum nasıl kapatıcam. Genişletmek için tıkla... Sağ altta bulunan sistem tepsisinden kontrol edin.
Lmaol dedi: Uygulamasını silmem gerekiyor ben sadece boşa açık kalmasın diye kapatmak istiyorum nasıl kapatıcam. Genişletmek için tıkla... Sağ altta bulunan sistem tepsisinden kontrol edin.
L Lmaol Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #5 Stay High dedi: Sağ altta bulunan sistem tepsisinden kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kapatmayı bilmeden kontrol etsem ne işe yarar.
Stay High dedi: Sağ altta bulunan sistem tepsisinden kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kapatmayı bilmeden kontrol etsem ne işe yarar.
Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #6 Lmaol dedi: Kapatmayı bilmeden kontrol etsem ne işe yarar. Genişletmek için tıkla... Yani oradan kapatın demek istedim.
Lmaol dedi: Kapatmayı bilmeden kontrol etsem ne işe yarar. Genişletmek için tıkla... Yani oradan kapatın demek istedim.