Bloody G501 7.1 Alınır mı?

Cayxe

Kilopat
Arkadaşlar, yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum. Şuanlık Bloody G501'i düşünüyorum. 260 TL gibi bir bütçem var sizce bu kulaklık alınır mı? Oyun (CS:GO, Rainbow Six, vb.) için kullanacağım ve kulak ağrıtmazsa iyi olur. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ben geçtiğimiz günlerde, her ne kadar ses kasmayı bilmiyor hatta FPS tarzı oyunları bile oynamıyor olsam da elimin altında bulunsun diyerek aldım. Bir süre sonra kulaklarımda rahatsızlık hissi verdiğini ve çıkartma ihtiyacı duyduğumu söyleyebilirim. Ayrıca ses kasma konusunda bilgim olmadığı için bana bütün ayarlar aynı gibi geliyor, 7.1 olarak ne gibi bir avantajı olduğunu ayırabilmiş değilim.

Bir süredir benle birlikte kulaklık ama "oyuncu" kulaklığı kullanmıyorum artık zaten o tarz oyunlarda oynamıyorum. Tasarımını beğendiğim bir üründür ama yapısı itibariyle çok rahat ettiğimi söyleyemem.

Birkaç gün önce aldım. Ses kalitesi olarak baya iyi tatmin edici diyebilirim eline aldığında kaliteyi hissedebiliyorsun.7 8 saat kullanmama rağmen kafa bandını hafif bol tuttuğumda hissetmiyorum bile kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ses kasma konusunda da yeterince iyi birçok modu vs var sana uyanı bulacağından eminim tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…