Bloody G528C nasıldır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Selamlar,

Birkaç gündür fazlasıyla kulaklık kısmında konu açtığımın farkındayım fakat 200 TL civarında bir kulaklık alacağım için uzun götürmesini istiyorum. Şuan iki model arasında kaldım ki Gamepower Medusa ve Bloody G528C, genel olarak Bloody'i çok beğendim fakat mikrofonu biraz korkutuyor beni. Pek fazla mikrofon testi yapan yok. Mikrofon benim için çok önemli. Kullanacağım bayağı bi'. Sizce mikrofonu o kadar da kötü mü?

Yorumlarına bakarsanız mikrofonu çok kötü demişler. Maalesef o artık o fiyata giriş seviyesi de olsa iyi bir kulaklık bulmak zor.. İdareten bir kulaklık alıp ilerde, iyi bir kulaklık alman daha iyi olur yada almışken şimdi iyisini al derim. İlerde yine fiyatlar artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…