Bloody G528C vs Gamepower Warlord

Tabula Rasa

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.

Bloody G528C 7.1 yeni bir ürün, hakkında pek bir bilgi sahibi olan yoktur. Ancak ikisi arasında bir tercih yapacak olsanız siz hangisini tercih ederdiniz? Ya da farklı bir tercihiniz mi olurdu bu fiyat bandında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Çin kökenli firmalara güvenmiyorum. Çünki çinli bir firmadan geçen sene oyuncu faresi almışdım. Bir ay sonra bozuldu. İadede edemedim. Elimde kaldı. Bu yüzdende iyi yapmışsın. İsabet olmuş.
Hayırlı olsun! Güle-güle kullan!

Merhaba kulaklıktan memnun musunuz? tavsiye eder misiniz? benimde 250-300tl bütcem var. Bloody kulaklığını mı alıyım? ya da başka bir kulaklık mı?
Mesajını yeni gördüm.
Kulaklığı arkadaşıma aldık, memnun olduğunu söylüyor benim de bir süre deneme fırsatım oldu kötü bir yanını görmedim ama kulaklığın güncel bir yazılımı şu an yok.
Razer Kraken X 7.1, stereoda olur diyorsanız Corsair HS35 ve HyperX Cloud Stinger'ı da araştırabilirsiniz.

Hocam bende dün Bloody G528C aldım fakat sitesinde iki adet yazılım var ikisini de kurmaya çalıştım biri hiç kurulmuyor diğeri ise kuruluyor ama aygıt bulunamadı hatası veriyor ama adamlar kulaklığın özelliklerinin paylaşıldığı sayfaya koymuşlar yazılımı çok saçma yazılım çalışmıyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Windows üzerinde ki ayarlarınız nedir? Bir de mikrofonun ışığı yanıyor mu sizde?

Kulaklığı dediğim gibi arkadaşıma satın aldık. Yazılımsız bir şekilde kullanıyor. Net değilim ama mikrofon üzerinde kırmızı ışık yanıyordu diye hatırlıyorum, bunu soracağım kendisine.

Ben aldım hocam ürünü. Mikrofonda ışık yanmıyor. Yazılımı var sadece Windows 7 ve 8.1'de çalışıyor Windows 10'da ise kendi ses ayarlarından ayarlamalar yapabiliyorsun. Bu arada inceleme konusuda açtım bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…