letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.123 Çözümler 9 Yer Saratov 28 Şubat 2020 #1 Bloody G530 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı Bloody G530 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu ürünü sipariş vereceğim birazdan, iyi bir seçim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2020
Bloody G530 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı Bloody G530 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu ürünü sipariş vereceğim birazdan, iyi bir seçim mi?
K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 28 Şubat 2020 #2 letmenow dedi: Bloody G530 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı Bloody G530 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu ürünü sipariş vereceğim birazdan, iyi bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın yazılımı paralı olabilir bendede a90 yada a9 vardı hatırlamıyorum programı 10 dolar falandı geri iade ettitm bi araştırın derim.
letmenow dedi: Bloody G530 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı Bloody G530 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Bu ürünü sipariş vereceğim birazdan, iyi bir seçim mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığın yazılımı paralı olabilir bendede a90 yada a9 vardı hatırlamıyorum programı 10 dolar falandı geri iade ettitm bi araştırın derim.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.123 Çözümler 9 Yer Saratov 28 Şubat 2020 #3 KingKong_ dedi: Kulaklığın yazılımı paralı olabilir bendede a90 yada a9 vardı hatırlamıyorum programı 10 dolar falandı geri iade ettitm bi araştırın derim. Genişletmek için tıkla... Yazılımla işim yok. Realtek HD Audio yetiyor.
KingKong_ dedi: Kulaklığın yazılımı paralı olabilir bendede a90 yada a9 vardı hatırlamıyorum programı 10 dolar falandı geri iade ettitm bi araştırın derim. Genişletmek için tıkla... Yazılımla işim yok. Realtek HD Audio yetiyor.
Phobosmus Decapat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 49 20 Nisan 2020 #4 Bende almayı düşünüyorum da aldın mı? Almalı mıyım 7.1'den pek bir şey beklemiyorum müzik dinlerken normal şu an telefon kulaklığıyla dinliyorum beni mutlu ediyor.
Bende almayı düşünüyorum da aldın mı? Almalı mıyım 7.1'den pek bir şey beklemiyorum müzik dinlerken normal şu an telefon kulaklığıyla dinliyorum beni mutlu ediyor.