Bloody klavye mouse nereden satın alınır?

596802

Decapat
Arkadaşlar Bloody marka klavye ve mouse almak istiyorum. Mouse olarak W95 Max, klavye olarak ise S510r klavyesini beğendim. Kendi sitesinden baktım ama kendi resmi sitesinin neresinden satın alacağımı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Belirttiğiniz model W90 Max, konu sahibi W95 Max istediğini belirtmiş.
Bunun beyaz olanını gördüm hocam Amazon'da vs var mıdır nereden bulabilirim çok hoşuma gitti.
Beyaz olanın Türkiye'de satışı yok gibi duruyor, Amazon vs. gibi yerlerde araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım.

Arkadaşlar Bloody marka klavye ve mouse almak istiyorum. Mouse olarak W95 Max, klavye olarak ise S510r klavyesini beğendim. Kendi sitesinden baktım ama kendi resmi sitesinin neresinden satın alacağımı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Klavyenin stoğu var ama mouse'un stoğu yok. Linklerini de @624739 atmış zaten. Bütçe nedir?

W95 Max

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı