Klavye için stok mevcut fakat aynısını fare için söyleyemeyeceğim, muhtemelen ülkemizde satışı yok.![]()
A4Tech Bloody S510R F.BLACK RGB BMLS Blue Switch Kablolu Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA
A4Tech Bloody S510R F.BLACK RGB BMLS Blue Switch Kablolu Türkçe Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile S510R F.BLACK ITOPYA'dawww.itopya.com
Belirttiğiniz model W90 Max, konu sahibi W95 Max istediğini belirtmiş.![]()
A4Tech Bloody W90 MAX 10000DPI Siyah Kablolu RGB Gaming Mouse | ITOPYA
A4Tech Bloody W90 MAX 10000DPI Siyah Kablolu RGB Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile W90 MAX STONE BLACK ITOPYA'dawww.itopya.com
Beyaz olanın Türkiye'de satışı yok gibi duruyor, Amazon vs. gibi yerlerde araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım.Bunun beyaz olanını gördüm hocam Amazon'da vs var mıdır nereden bulabilirim çok hoşuma gitti.
W95 Max önümüzdeki aylarda stoklara eklenecek. Vatan, Medimarkt gibi kurumsal yerlere.Belirttiğiniz model W90 Max, konu sahibi W95 Max istediğini belirtmiş.
Klavyenin stoğu var ama mouse'un stoğu yok. Linklerini de @624739 atmış zaten. Bütçe nedir?Arkadaşlar Bloody marka klavye ve mouse almak istiyorum. Mouse olarak W95 Max, klavye olarak ise S510r klavyesini beğendim. Kendi sitesinden baktım ama kendi resmi sitesinin neresinden satın alacağımı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
W95 MaxArkadaşlar Bloody marka klavye ve mouse almak istiyorum. Mouse olarak W95 Max, klavye olarak ise S510r klavyesini beğendim. Kendi sitesinden baktım ama kendi resmi sitesinin neresinden satın alacağımı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Yurt dışı almayabilir arkadaş onun haricinde güzel öneri.
![]()
A4Tech Bloody S510R F.BLACK RGB BMLS Blue Switch Kablolu Türkçe Gaming Klavye | ITOPYA
A4Tech Bloody S510R F.BLACK RGB BMLS Blue Switch Kablolu Türkçe Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile S510R F.BLACK ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.