Dostum foruma yazarsan anlarsın veya Reddit gibi platformlara yaz, encoder problemi, kablo dayanıksızlığı, temassızlık, takılma gibi birçok şey yazabilirim, aynı fareyi bende kullandım.
Dostum foruma yazarsan anlarsın veya Reddit gibi platformlara yaz, encoder problemi, kablo dayanıksızlığı, temassızlık, takılma gibi birçok şey yazabilirim, aynı fareyi bende kullandım.
Merhaba Mouse'um ekran kart driver yükledikten sonra takılmalar, donmalar, kasmalar, atmalar başlıyor ekran kart driver yüklemeden önce hiç takılma sorunu olmuyor bunun çözümü nedir? -Denediğim yöntemler- Ekran kartın driverını DDU ile silip yeniden kurdum. Mouse farklı USB portlara taktım...
Bu g102 ve g203 prodigy mouse'u kimse almasın aldırmayın. G102'de sorun vardı Logitech g203 göndermişti bana. Tabii yine prodigy yani aynı mouse. Neyse aldım kullanıyorum işte son zamanlarda yaklaşık 3haftadır falan valorantta ateş ediyorum mouse'u çevirmem gerekiyor ve dönmüyor kalıyor öyle...
Bloody L65 Max mouse alınır mı? Valorant CS gibi oyunlarda iyi performans veren bir mouse arıyorum elim küçük bu mouse hoşuma gitti. Varsa başka tavsiyelerinizi bekliyorum.
G102 3 defa, G203 1 defa garantiden değişti hocam. Ofis kullanımı için falan sorun çıakrtmaz ama oyunlarda sürekli tıklayınca çift basma, basmama gibi problermler çok çabuk ortaya çıkıyor.
Daha önce Bloody marka fare kullanmıştım ve şimdiye kadar en memnun kaldığım farelerden birisi olmuştu kendisi.
Yavaş sens oynuyorsa 250 IPS yetersiz kalır mı bilemem, ben 160 IPS ile aşırı fazla kalıyordum, 200 IPS ile de yaşıyordum aynısını, daha iyi seçenekler var ama.