Bloody MR710 alınır mı?

Bütçe
1500

İki adet satın aldım. Gayet güzel kullanışlı. 2, 4GHz haricinde 5,0 GHz kendi aparatı ile bilgisayara daha hızlı bağlantısı var. Artı zaman içinde kablolu kulaklık olarak da kullanabilirsın senin zevkine kalmış. 12 saat kesintisiz oyun oynuyorum ince hesep sitesinde fiyatı düşünce hemen aldım. Tavsiye ederim.

piyasada fiyat performan olarak çok iyi bence.

Arkadaşlar mr 710 çok kullanışlı ve fiyatı ince hesapta düşük şu an. ses kalitesinde gayet süper. 3 çeşit bağlantı şekli var cihazın. 2,4 5,0 ve normal kablolu kulaklık olarak'ta kullanılabiliyor. batarya gayet iyi dayanıyor ve şarj etme süresinde gayet iyi. ben 2 adet aldım çocuklarıma. gayet memnunum. 5,0 bağlantı için kendi apar atı var ve fiyatı şu an 1349 tl... ben tavsiye ederim bu fiyata'da daha iyi bir kulaklık varsa söyleyin bizde bilelim.
 
Son düzenleme:
Kaç paraya aldın şuan 2200 lira diyor incehesapta
 
2 aydır kullanıyorum. Bataryası uzun idare ediyor 3-4 günde bir takıyorum. Bazen geceleri de açık kalıyor unutuyorum. Uzun gidiyor sen bile unutuyorsun. Ses kalitesi de güzel. Mikrofonu da fena değil. Pişman olmaz alan
 
Merhaba konunun üzerinden bayağı bir zaman geçti bu sırada ben de itopya da indirimde olan asus rog strix go 2.4 kablosuz kulaklığını aldım gayet memnunum size de hayırlı olsun eğer kulaklığın uygulaması vs. varsa bir kurcalayın bir süre kullanmayınca uyku moduna alma özelliği var bende sizde de olabilir.
 
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de aynı kulaklığı almayı düsünüyorum mikrofonu vesaire nasıl? Sizce fiyatına göre kıyaslayınca keşke şunu alsaydım dediğiniz bir şey var mı?
 
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de aynı kulaklığı almayı düsünüyorum mikrofonu vesaire nasıl? Sizce fiyatına göre kıyaslayınca keşke şunu alsaydım dediğiniz bir şey var mı?
Merhaba, mikrofonunu ben pek beğenmedim bilgisayara taktığımda çok garip geliyor ses robot gibi telefonda hiç denemedim bana bozuk gelmiş de olabilir youtubedan tanıtımına bakabilirsiniz kendi yayıncı mikrofonumu kullanmaya devam ediyorum. Kaça alıyorsunuz acaba?
 
2299 ama kararsız kaldım sanırsam beyaz blackshark v2x alıcam kablolu ama bütçe...
 
2299 ama kararsız kaldım sanırsam beyaz blackshark v2x alıcam kablolu ama bütçe...
Kulaklık açısından malzeme kalitesi ve yalıtım her konudan çok iyi asus go 2.4 ama mikrofonunu beğenmedim ben sadece internetten bak bendeki mikrofonla internetteki aynı değil bunu fark ettim ben zaten eğer beğenmezsen iade edersin
 
Sanırsam ses işi ses kartıyla alakalı bi durum mikrofon da dahil olabilir ona pek bilgim yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…