Bloody P93 Nasıldır?

O yüzden monster önerdim.

Evet yararlı şeyler için kullananlarda var. Ama oyunlarda makro yapınca oyunun tadı kalmıyor. Sekmeden ateş ediyor. Hile ile aynı şey.

Monster da sağ tarafında 12 ayarlanabilir tuş var.

Makro hile değildir, script hiledir. Şu an dünyada makro kalmayan oyuncu/yayıncı kalmadı. Ben makro kullanmıyorum ama sağladığı yararlardan dolayı kullanmayı düşünüyorum. Özellikle de PUBG için birçok makro ayarı var. Sonuçta oyunu kuralına göre oynamak lazım. Milyonlarca adam makroyla oynarken, benim düz click atmam adaletsizlik

P93'te canım sıkıldıkça led efektlerini ve ışıklarını değiştiriyorum. Sanki her hafta/ay yeni bir mouse almışım gibi oluyor. Masaya canlılık geliyor

Pubg de makro yapmana imkan yok o mouse ile. Koruma geldi. Oyundan atıyor.

İfadeler: GKD
İfadeler: GKD
SteelSeries rival 110 almayı düşünüyordum dostum senin yüzünden artık Bloody P93 alırım.

Almadan önce, bir kez daha sorup teyit edeceğim. Çünkü kuzenimin ikisinde ve ekipteki diğer arkadaşta da P93 var. Birazdan dönüş yapacağım sana.

Düzenleme: Sordum, dediğim gibi dün üçü de P93 ile makro kullandı ve oyundan atma sorunu yok.

Son düzenleme:
İfadeler: Aec
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…