Ben zaten makro ile oyun oynayamıyorum ki. Makrosuz daha rahat spray atıyorum.
Başka yerlerde çok işime yarıyor. Özellikle internette gezerken çift tıklama yerine double clicke ayarlıyorum. Tek tıklama ile açıyorum.
Makro hile değildir, script hiledir. Şu an dünyada makro kalmayan oyuncu/yayıncı kalmadı. Ben makro kullanmıyorum ama sağladığı yararlardan dolayı kullanmayı düşünüyorum. Özellikle de PUBG için birçok makro ayarı var. Sonuçta oyunu kuralına göre oynamak lazım. Milyonlarca adam makroyla oynarken, benim düz click atmam adaletsizlik
Ben zaten makro ile oyun oynayamıyorum ki. Makrosuz daha rahat spray atıyorum.
Başka yerlerde çok işime yarıyor. Özellikle internette gezerken çift tıklama yerine double clicke ayarlıyorum. Tek tıklama ile açıyorum.
O iki Mouse da çirkin geldi gözüme. Biraz estetik olarak zarif bir şey istiyorum.
Benim kuzenin elleri de epeyce büyük. Birçok mouse araştırdı ve ona P93'ü tavsiye ettim, eline oturdu. Muhtemelen sende de bir problem çıkmaz. Bunun dışında SteelSeries Rival 600 Oyuncu Mouse SSM62446 Fiyatı bu da çok güzel bir mouse. En azından sensörü çok iyi ve ergonomik.
Benim kuzenin elleri de epeyce büyük. Birçok mouse araştırdı ve ona P93'ü tavsiye ettim, eline oturdu. Muhtemelen sende de bir problem çıkmaz. Bunun dışında SteelSeries Rival 600 Oyuncu Mouse SSM62446 Fiyatı bu da çok güzel bir mouse. En azından sensörü çok iyi ve ergonomik.