Bloody Q81 vs Gamepower Bane

bnmoz

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Bloody Q81 kullanan varsa nasıl? Programı var mı? RGB'sini kendimiz ayarlayabiliyor muyuz?
Gamepower Bane kullanan arkadaşlar da yazabilirler mi? Kullanan yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yeni aldım fareyi. Yazılım yüklemek gerekmiyor, üstündeki DPI tuşuyla 500/1000/1200/1600/2000/3200 CPI arasında tek tek geçiş oluyor. 3 ışık LED var. Nefes alma modunda karşık üç renk yanıyor. Bir de hepsini kapatma. Altında metal ayak var daha hızlı ve rahat kayıyor ped üzerinde. Güzel mouse.

Ben yeni aldım fareyi. Yazılım yüklemek gerekmiyor, üstündeki DPI tuşuyla 500/1000/1200/1600/2000/3200 CPI arasında tek tek geçiş oluyor. 3 ışık LED var. Nefes alma modunda karşık üç renk yanıyor. Bir de hepsini kapatma. Altında metal ayak var daha hızlı ve rahat kayıyor ped üzerinde. Güzel mouse.
Yazılım yüklemek istesem nasıl yükleyebilirim? Ben de almak istiyorum. O yandaki ve üstteki tuşlara görev atayabiliyor muyuz? Kaç renk var? Galiba 3 mod var, peki bütün ışıkları aynı yapıp nefes alarak aynı anda başka renge geçebiliyor mu? Örneğin bütün ışıklar mavi olsun, sonra aynı anda kırmızıya geçebiliyor mu?

Bloody 6 yazılımını yüklesen de çalışmıyor. DPI'ı sadece üstündeki artı ve eksi tuşuyla artırıp düşürüyorsun. Işıkların 3 seçeneği var.
  1. Hepsi karışık yanıyor.
  2. Nefes alma.
  3. Sabit yanıyor
Bir de hepsi kapalı var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı