mahmutt159 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #1 Merhaba bügün bloody r8a model mouse aldim. Core 3-4 aktif şekilde geldi bana macro yani tepmeme seri atiş vs ayarlarında yardim edebilecek olan var mı? Bulamadim nasıl yapacağimi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2016
Merhaba bügün bloody r8a model mouse aldim. Core 3-4 aktif şekilde geldi bana macro yani tepmeme seri atiş vs ayarlarında yardim edebilecek olan var mı? Bulamadim nasıl yapacağimi.
B bydelii Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sana yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sana yardımcı olabilir.