Bloody R80a çalışmıyor

Izael

Yoctopat
Daha fazla  
İtopya üzerinden Bloody R80a fare satın aldım fakat çalışmıyor. Kendisi kablosuz bir fare ve fareyi taktığımda aygıt yöneticisinde görünüyor fakat farede herhangi bir ışık/tepki yok. Başta şarjı olmadığını düşündüm fakat yanında gelen kablosuyla saatlerce şarj etmeme rağmen sonuç aynı. İnternet üzerinden yazılımını indirdim ve yazılımda fare takılı olduğu zaman şarj ibaresi çıkıyor, ama bu şarj ibaresi daima %0'da. Asla şarj olmuyor. Fareden bir tane daha sipariş ettim belki bataryası bozuktur umuduyla fakat yeni gelen farede de aynı sonuç (iki fare birbirinden farklı kopyalar). Bilgisayarımda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum şu anda, erişebileceğim başka bir bilgisayar da yok yakınımda bu nedenle başka bilgisayarda da deneyemiyorum. Yazılımsal bir sorun olma ihtimali var mıdır bilgisayarımdan kaynaklanan? Bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim 750 ₺'yi boşuna vermiş olmak istemiyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…