Bloody R8A-1 problemleri

emirbugra

Kilopat
Yer
Alsancak
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
1 Yıldan fazladır Bloody R8A-1 faresini kullanıyorum. 500 Hz pollrate, yüksek çözünürlük, Wireless gecikmesi falan yok, tıklama hissi gayet iyi, ileri geri tuşları internette dolaşırken çok işe yarıyor fakat bu farenin çok gıcık tarafları var.

Birincisi kalp atışı gibi yanıp sönen ışığını kapatamıyorum. Geceleri bu efekt sinir bozucu oluyor. Ben yazılımcıyım ve program yazarken dikkatimin dağılmasından hiç hoşlanmıyorum. Eğer bunu kapatmanın bir yolu varsa kapatmak istiyorum, yoksa başka fare alacağım.

İkincisi saatte bir kendiliğinden kapanıp açılıyor. Farenin tüm ışıkları yanıp sönüyor 2-3 saniye kadar. Tabii bu esnada çalışmıyor fare. Oyunlarda veya tam bir şeye tıklayacakken acayip sinir bozuyor. Fareyi duvara çalasım geliyor.

Üçüncüsü de farenin şarjı 2 günde bitiyor. Farklı bir mod mu kullanmalıyım veya şarjı uzun süre gitmesi için bir yöntem bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Doların 7 lira olduğu şu dönemde 150 TL'lik farelere 300 TL vermek istemiyorum ama bu problemleri çözemezsem galiba başka çarem kalmayacak.
problemi çözdüm arkadaşlar. bloody uygulamasını açınca yukarda sağ üst köşede bir simge var. oradan ışığı kapatabiliyoruz. bekleme süresini de 5 dakikadan 50 dakikaya çıkarınca kendiliğinden kapanmalar azaldı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı