Bloody T50 alınır mı?

yusuftttt

Decapat
Daha fazla  
Drag Click için almak istiyorum. Amazon'da uygun fiyata buldum.
Sizce alınır mı?
Drag Click ve butterfly yapmak için alacağım.

Aynı farenin kablosuzu vardı bende çok hızlı deforme oluyor ama macro ve drag için iyi mouse ki Bloody uygulamasını da güncelledi alınır.

Drag Click için çok uygun olmayan mouse da 11-13 CPS arası yapıyorum. Bunda daha iyi sonuçlar alır mıyım?

400 TL gayet iyi fiyat ama drag Click el yapısına bağlı bir şey bende 30 CPS yapiyorum ama godbridge 10 bloktan fazla yapamıyorum

Drag Click için çok uygun olmayan mouse da 11-13 CPS arası yapıyorum. Bunda daha iyi sonuçlar alır mıyım?

Daha iyi CPS yapabilirsiniz ama sol ve sağ taraftaki bantlar kullandıça atıyor Bloody de hele ki drag yaparsan her türlü atar onlar ve bu model en rahatsız model bence.

400 TL gayet iyi fiyat ama drag Click el yapısına bağlı bir şey bende 30 CPS yapiyorum ama godbridge 10 bloktan fazla yapamıyorum
God bridge şuan 8-9 cps ile 7 blok gidebiliyorum.

Daha iyi CPS yapabilirsiniz ama sol ve sağ taraftaki bantlar kullandıça atıyor Bloody de hele ki drag yaparsan her türlü atar onlar ve bu model en rahatsız model bence.
1 yıl götürür mü? Sürekli drag yapmıcam. Sıklıkla butterfly yaparım.

God bridge şu an 8-9 CPS ile 7 blok gidebiliyorum.

1 yıl götürür mü? Sürekli drag yapmayacağım. Sıklıkla butterfly yaparım.

2 3 yıl götürür diye düşünüyorum bu bütçede iyi mouse.

God bridge şu an 8-9 CPS ile 7 blok gidebiliyorum.

1 yıl götürür mü? Sürekli drag yapmayacağım. Sıklıkla butterfly yaparım.

Bu model sadece rahtız ve defore oluyor yoksa Bloody sağlam markadır. Canım sıkıldıkca duvara vuruyordum bana mısın demiyordu ama 2 elde satamazsın aldın mı senin olur mouse çok da uzun götürür seni.

Bu model sadece rahtız ve defore oluyor yoksa Bloody sağlam markadır. Canım sıkıldıkca duvara vuruyordum bana mısın demiyordu ama 2 elde satamazsın aldın mı senin olur mouse çok da uzun götürür seni.
2 3 yıl götürür diye düşünüyorum bu bütçede iyi mouse.
O zaman almak en mantıklısı. 1 yıla kadar da bloody t60 alırım. Mis gibi 2 tane drag click mousem olur. Zaten şuanki mouse sağlam sadece yetmiyor. Günlük kullanımda onu kullanmaya devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…