Bloody T50 programı nasıl kullanılır?

11ARDA11

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba mouse yeni geldi ve programını çözemedim FPS oyuncusuyum, hangi ayarları yapmalıyım?

Aynı modeli bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Öncesinde 4 yıl kadar Bloody V7M kullanmıştım.

Yazılım olarak hangisini kullandığını bilmiyorum. İki seçeneğin var. Bloody 7 bence arayüz olarak daha anlaşılır. Artık terkedilmiş ve görece eski tarihli olmasına rağmen hala düzgünce çalışıyordu. İki hafta öncesine kadar onu kullanıyordum. Şimdi yeni yazılım Bloody Workshop 8'e geçtim ve hiç beğenmedim. Berbat bir arayüzü var. Yani demek istediğim kendin kurcalayıp çözmek istersen alternatif programı deneyebilirsin.

Core 3/4 aktivasyonu yapılınca 1-2 veya 3 mermiyi seri şekilde sıkma veya anti recoil gibi özellikler geliyor sanırım. Bir nevi FPS oyun için nişan hilesine dönüşüyor. CS2'de falan ban riski var. Dikkatli olmak lazım. Ben V7M veya T50 için aktivasyon satın almadım. Sonradan alınırsa 10 dolar ücreti var. Doğrudan aktif gelenlerin fiyat farkı daha düşük oluyordu. Ben o yola girmedim tabi. Sadece sensör ayarı, CPI ve tuş ataması ile kullanıyorum.

Aynı modeli bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Öncesinde 4 yıl kadar Bloody V7M kullanmıştım.

Yazılım olarak hangisini kullandığını bilmiyorum. İki seçeneğin var. Bloody 7 bence arayüz olarak daha anlaşılır. Artık terkedilmiş ve görece eski tarihli olmasına rağmen hala düzgünce çalışıyordu. İki hafta öncesine kadar onu kullanıyordum. Şimdi yeni yazılım Bloody workshop 8'e geçtim ve hiç beğenmedim. Berbat bir arayüzü var. Yani demek istediğim kendin kurcalayıp çözmek istersen alternatif programı deneyebilirsin.

Core 3/4 aktivasyonu yapılınca 1-2 veya 3 mermiyi seri şekilde sıkma veya anti recoil gibi özellikler geliyor sanırım. Bir nevi FPS oyun için nişan hilesine dönüşüyor. CS2'de falan ban riski var. Dikkatli olmak lazım. Ben V7M veya T50 için aktivasyon satın almadım. Sonradan alınırsa 10 dolar ücreti var. Doğrudan aktif gelenlerin fiyat farkı daha düşük oluyordu. Ben o yola girmedim tabii. Sadece sensör ayarı, CPI ve tuş ataması ile kullanıyorum.

Hocam bende Bloody workshop 8 var bunu eski surumune getirebilir miyim? Bir de programı indirmeden once Core 3 4 2 falan calsııyordu artık baska bır islevi var nasıl duzeltirim?

Hocam bende Bloody workshop 8 var bunu eski surumune getirebilir miyim? Bir de programı indirmeden once Core 3 4 2 falan calsııyordu artık baska bır islevi var nasıl duzeltirim?
O programı kaldır ve kendi sitesinden Bloody 7'yi indirip onunla ayarlamaya çalış. O daha iyi.

Core 3/4 lisansı varsa zaten programda otomatik olarak gözükür eğer yoksa 1000 tıklamalık deneme imkanı verir, sonrasında 10 dolar ödeyerek lisans kodu almak yada Core 1/2'ye razı olmak arasında seçim yaparsın. Core 1/2 içinde ikili ve üçlü atış gibi imkanlar var.

O programı kaldır ve kendi sitesinden Bloody 7'yi indirip onunla ayarlamaya çalış. O daha iyi.

Core 3/4 lisansı varsa zaten programda otomatik olarak gözükür eğer yoksa 1000 tıklamalık deneme imkanı verir, sonrasında 10 dolar ödeyerek lisans kodu almak yada Core 1/2'ye razı olmak arasında seçim yaparsın. Core 1/2 içinde ikili ve üçlü atış gibi imkanlar var.
Olmadı crack kullanirim

Olmadı crack kullanirim
Virüssüz olanı bulursan benimle de paylaş. 😀

Ben bir ara daha eski sürümün crackli halini bulmuştum. AV programı çok riskli olarak sınıfladı. Öyle malware, adware falan değil baya keylogger gibi bir şeydi. Virüs Total'in içindeki 70 küsur API'den 50 tanesi tehdit olarak görüyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı