Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.262 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 13 Haziran 2021 #1 Drag Click için "Bu" fareyi almak istiyorum ama herhangi bir araştırmasını vs bulamadım Drag Click için. Drag Click'e uygun mu? Alınır mı?
Drag Click için "Bu" fareyi almak istiyorum ama herhangi bir araştırmasını vs bulamadım Drag Click için. Drag Click'e uygun mu? Alınır mı?
Muemci Femtopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #2 T60 bilmiyorum ama piyasadaki en iyi drag Click mouse Bloody A60 ama 150 200 TL arası rampage alpor 7200 dpi - Google Alışveriş bu da drag Click yapar. Artı 0 Eksi
T60 bilmiyorum ama piyasadaki en iyi drag Click mouse Bloody A60 ama 150 200 TL arası rampage alpor 7200 dpi - Google Alışveriş bu da drag Click yapar.
JustedGE Femtopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 69 10 Temmuz 2021 #3 Roger Taylor dedi: Drag Click için "Bu" fareyi almak istiyorum ama herhangi bir araştırmasını vs bulamadım drag Click için. Drag Click'e uygun mu? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bende var T60 evet uygundur 4'lü Click 3'lü ve çift tıklamayada sahip short drag Click de çok iyidir bende elektrik banda yok daha olunca deneyeceğim normal de ise 5CPS alıyorum her drag da. Artı 0 Eksi
Roger Taylor dedi: Drag Click için "Bu" fareyi almak istiyorum ama herhangi bir araştırmasını vs bulamadım drag Click için. Drag Click'e uygun mu? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bende var T60 evet uygundur 4'lü Click 3'lü ve çift tıklamayada sahip short drag Click de çok iyidir bende elektrik banda yok daha olunca deneyeceğim normal de ise 5CPS alıyorum her drag da.